Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Нема те казне, претње, ни забране која ће спречити српски народ да кличе својој отаџбини Србији

СЛ: Нема те казне, претње, ни забране која ће спречити српски народ да кличе својој отаџбини Србији

Већ 20 година Приштина врши најгоре притиске над Србима на Косову и Метохији, и никако да схвати да не могу да нас натерају да се одрекнемо своје отаџбине Србије чак ни применом најгоре силе – каже се у саопштењу Српске листе.

Најновији притисци и одлуке да се кажњава помињање Србије у споту Српске листе и долазак званичника државе Србије међу свој народ на Косову и Метохији, показује антисрпско расположење и нервозу која влада међу албанским лидерима у Приштини.
Српска листа је апсолутно свесна синхронизованог деловања изнајмљених Срба, Раде Трајковић, Слободана Петровића, Ненада Рашића и Александра Јаблановића са једне стране, и њихових финансијера, ментора и суфлера из албанских партија, косовских институција и западних амбасада у Приштини, против српског народа који жели да живи на свом огњишту, поносан и частан.
Нема те казне, претње, ни забране која ће спречити српски народ да кличе својој отаџбини Србији и бира себи представнике који ће храбро заступати интересе Срба унутар косовских институција.
Зато на изборима 6. октобра, још једном ћемо показати колико смо јединствени, сложни и опредељени да се боримо за своје парче неба и земље на нашем Космету, терајући оловкама албанизоване Србе у политичку историју.
Извор: Саопштење

Check Also

Обезбеђене три стипендије на Међународном пословном колеџу у Митровици

Представници Међународног пословног колеџа из Митровице (ИБЦ-М) посетили су данас Општину Грачаница, где су се …