Главна / Вести / Косово и Метохија / Избори 6. октобра су референдум о опстанку српског народа на КиМ

Избори 6. октобра су референдум о опстанку српског народа на КиМ

Избори 6. октобра су референдум о опстанку српског народа на Косову и Метохији, али и прилика да гласовима поносних Срба, лажни представници српског народа заврше у политичку историју, баш тамо где им је и место, наводи се у саопштењу Српске листе.Изнајмљени Срби, којима Приштина подрива јединство српског народа, попут Слободана Петровића, Ненада Рашића, Раде Трајковић, Александра Јаблановића и осталих морају демократски, културно и храбро на изборима бити онемогућени са паразитирају на телу српског народа и зарађују на муци Срба.

Срамно је да Самостална либерална странка врши страшан терор и малтретира часне Србе у Косовском Поморављу, централном Косову и Метохији, уз подршку албанских полицајаца, а све у нади да ће се Срби одрећи своје државе Србије, да ће шајкачу заменити неком белом капом.

Напади Слободана Петровића, Александра Јаблановића, Раде Трајковић и Ненада Рашића на српске институције, покушај да се уз силу малтретирају болесни и стари у болници у Гњилану показују сву беду и очај оних који су продали веру за вечеру.

Свака лаж и измишљотина које Петровић, Рада Трајковић, Рашић, Александар Јаблановић остали сатрапи упуте према председнику Александру Вучићу, директору Марку Ђурићу и Српској листи само показују право лице оних којима смета јачање српске државе и подршка којом држава Србија омогућава школовање, лечење, рад и развој Србима на Космету.

Зато браћо и сестре 6. октобра немамо право на грешку и изговоре, будућност српског народа је у рукама свих грађана који својим гласом одлучују да ли ћемо опстати на својим вековним огњиштима као поносни Срби, или као Слободан Петровић, испод скута албанских политичара из Приштине, поручила је у саопштењу Српска листа.

Извор:  саопштење

Check Also

Ђурић и Боцан-Харченко размотрили ситуацију након увођења блокаде Приштине

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић састао се данас са амбасадором Руске Федерације …