Главна / Вести / Косово и Метохија / Одбор за помоћ Србима на КиМ из РС Честитка Српској листи

Одбор за помоћ Србима на КиМ из РС Честитка Српској листи

Честитке Српској листи у свим српским срединама на величанственој и достојанственој изборној побједи на ванредним парлементарним изборима на Косову и Метохији. Побједили сте успркос томе што сте протеклих дана мукотрпно издржали све нападе, уцјене и застрашивања!
Схваћајући озбиљност ситуације највећа захвалност и честитке срспком народу на до сад највећој изборној излазности, саборности, јединству, заједништу и српској великој историској побједи на данашњим ванредним парламетарним изборима на Косову и Метохији.
Велику побједу Српска листа данас је остварила захваљујући ријешености српског народа да остане и опстане на Косову и Метохији. Одабрали су пут демократије и дијалога коју сви изабрани морају поштовати.
Данас су Срби на Косову и Метохији својом излажношћу у најтежем историском времену показали сигурност, озбиљност и ријешеност свог постојања на Косову и Метохији.
Показали сте да народ још нико и никаква сила не може побједити. Велика захвалност нашој матици Србији што је по ко зна који пут показала ријешеност да се бори за Србе, за демократију и да чврсто стоји иза интереса Срба на Косову и Метохији.
Одбор за помоћ Косову и Метохији из Репубклике Српске и српски народ преко Дрине био је и биће увијек са Вама. Ми Вас најбоље разумијемо!
Нама Србима је суђено и предрређено да будемо што јесмо и са тим се морамо поносити! Будућност нашу и наше дјеце можемо и морамо одабрати најбоље што знамо, а Ви сте то данас показали! Хвала Вам!
Увијек са Вама и уз Вас!

Check Also

На Kосову још четири случаја коронавируса – укупно 112

Национални институт за јавно здравље Kосова саопштио вечерас је да су потврђена још четири нова …