Главна / Вести / Косово и Метохија / Тешко разбојништво у улици Луја Браја у Косовској Митровици

Тешко разбојништво у улици Луја Браја у Косовској Митровици

Регионални портпарол КПС за регион север Бранислав Радовић изјавио је да је јуче у два наврата дошло до упада у једну кућу у Косовској Митровици, извршена је преметачина, пљачка и физичко злостављање једне женске особе, бошњакиње.

“Синоћ око 19 часова и 30 минута база полицијске станице за регион север обавештена је да се у улици Луја Браја налази особа која жели да пријави случај тешког кривичног дела .Полицијска патрола је изашла на терен и затекла на лицу места жалитељку која је навела да су истог дана раније око 11 и 30 у њену кућу упала два Н.Н лица, која су је прво везала, извршили преметачину у кући а затим уз претњу по живот и застрашивање пиштољем, нашли и узели своту од 3000 евра и телефон. Жена је пребачена у КБЦ Косовска Митровица, где су јој констатоване лакше телесне повреде, последица везивања и повишен крвни притисак “, изјавио је јутрос, за Радио Косовска Митровица,  Бранислав Радовић, регионални портпарол КПС за регион север. Он је додао је да се ради о косовској бошњакињи, Б.Р. рођеној 1949.год.

О овом слућају је обавештен дежурни државни тужилац, који је случај окарактерисао као тешко разбојништво и наложио да се покрене редовни поступак.

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Ракочевић: Страх да Тачи не елиминише све сведоке

Суштина Тачијевог одласка у Хаг је то што се “један део међународне заједнице уплашио да …