Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђурић: Бизарно је каквим се триковима Приштина служи

Ђурић: Бизарно је каквим се триковима Приштина служи

Упозоравамо домаћу и међународну јавност да се припрема манипулација српским гласовима на Косову и Метохији, а све са намером да се пошто-пото у приштински парламент мимо воље нашег народа  угура неки Куртијев Србин, наводи у саопштењу за јавност директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Из овога цео свет треба да види какви шовинисти и лудаци се у Приштини баве политиком, а све се ово ради да би се Срби још једном лажно оптужили и изложили мржњи, са циљем да се из понора изборне катастрофе извуку Рада Трајковић и други Куртијеви кандидати.

Бизарно је каквим се триковима Приштина служи како би у овој шовинистичкој фарси срушила изборни резулатат Српске листе, и поручујемо свима који мисле да прекрајање изборне воље српског народа може остати без последица да још једном промисле, јер ово фингирање тровања, које подсећа на догађај из 1990. године, јесте брутални пример изругивања демократији и људским правима.

Јавност на Косову и Метохији се данима из пропагандних кухиња у Приштини припрема за некакав велеобрт приликом бројања гласова из централне Србије, и данас су, на перверзан и бизаран начин, учинили први корак ка потпуном укидању права Срба на слободну политичку вољу.

Не улазећи у то да ли су албански чланови приштинске Централне изборне комисије одглумили алергију, или су добили “шовинијазу” услед психосоматске реакције на присуство представника Српске листе, упозоравамо политичке актере у Приштини и њихове саветнике да се не играју са стабилношћу региона.

O ovoj sramoti će biti informisan čitav svet, i ako iko misli da ovo političko razbojništvo i mangupiranje može da prođe, grdno se vara, navodi se u saopštenje za javnost direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića.
.

Извор: ТВ Мост, саопштење

Check Also

Настављени протести грађана на северу

Ноћ на Северу Косова и Метохије је протекла мирно. Срби се и даље окупљају у …