Главна / Вести / Косово и Метохија / Петковић и Поповић за ТВ Пинк о резултатима СЛ и састанку са Ђурићем

Петковић и Поповић за ТВ Пинк о резултатима СЛ и састанку са Ђурићем

Српска листа неће улазити у коалиције нити постизати било какве договоре у вези са формирањем косовске владе све док Приштина не почне на равноправан начин да третира СЛ, која је са 6,5 одсто освојених гласова једини легитиман представник српског народа на КиМ, изјавио је данас помоћник директора Канцеларије за КиМ Петар Петковић, који је у Новом јутру ТВ Пинк гостовао са председником општине Грачаница Срђаном Поповићем.

Петковић је навео да је то био један од пет закључака на јучерашњем састанку представника Српске листе са директором Канцеларије за КиМ Марком Ђурићем на којем је тема била будуће политичко деловање те странке.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић је истакао да без обзира на све покушаје, нису успели да оспоре сјајан резултат Српске листе и тиме се показало да српски народ на КиМ  верује председнику Александру Вучићу и држави Србији.

„Од самог почетка су покушали да тај наш брилијантан резултат оспоре и наметну неке друге лидере који су добили миноран број гласова на изборима на Косову  Метохији. Имали сте прилике да видите колико су све те ствари изгледале смешно и колико ишли у крајност да је на крају врхунац свега био када су бројали гласове са маскама и заштитним оделима . Међутим, још једном се показало да вољу српског народа нико не може да покори. Показало се колико наш народ на КиМ верује држави Србији и председнику Александру Вучићу“, истакао је Поповић и додао да све то показује колико је наш народ решен да остане и опстане на Косову и Метохији.

 

Check Also

Испуњени сви услови за безбедан повратак деце у школске клупе

Школе на централном Космету спремне су за повратак деце у школске клупе. У новим условима …