Главна / Друштво / Поповић породици Миљковић у Липљану уручио помоћ за лечење Невене оболеле од леукемије

Поповић породици Миљковић у Липљану уручио помоћ за лечење Невене оболеле од леукемије

Председник општине Грачаница Срђан Поповић обишао је данас породицу Невене Миљковић из Липљана, која је оболела од леукемије.

Невенином оцу Ненаду Миљковићу Поповић је уручио 100.000 динара за лечење. Новчана средства прикупила је Микрус фонадација на иницијативу председника Поповића.

Невенин отац Ненад Миљковић захвалио се на посети и помоћи.

„Хвала председнику Поповићу и Микрус фондацији на данашњој посети и новчаној помоћи, која ће нам неко време значити за прописане терапије и лечење. Наша борба је лакша када знамо да имамо подршку и људе који су спремни да нам помогну“, казао је Ненад.

Невена се тренутно налази у болничком центру у Крагујевцу, а лечење би требало да настави на Институту за мајку и дете у Београду.

„Обишли смо породицу Миљковић како би се информисали о Невенином лечењу и у ту сврху уручили новчану помоћ. Треба да покажемо да смо саосећајни и хумани и зато позивам све људе да Невени помогну колико могу. Ми као институција наставићемо као и до сада са хуманитарним и сличним акцијама како би помогли нашим људима“, казао је Поповић.

Ово није први пут да председник Срђан Поповић и Општина Грачаница помажу Невени у борби са леукемијом.

Јануара ове године на хуманитарној акцији „Грачаница отвореног срца“ и од добровољних прилога запослених у Одељењу за здравство и социјалну заштиту прикупљено је око 1.600 евра.

 

Check Also

Вучић данас на међународној конференцији “Свет после вируса корона”

У Београду ће данас бити одржана међународна конференција “Свет после  вируса корона”, у оквиру иницијативе …