Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђурић: Албански сепаратисти озваничили апартхејд на Косову и Метохији

Ђурић: Албански сепаратисти озваничили апартхејд на Косову и Метохији

Модерна Европа деценијама није била сведок расистичке и шовинистичке политичке праксе каква се данас спроводи на самопроглашеном Косову, јер Србима је брутално одузето право гласа, чиме су албански сепаратисти озваничили апартхејд у нашој јужној покрајини.

Интерно расељеним Србима, не само да је онемогућено да живе на својим вековним огњиштима, већ им је ускраћено право да на било који начин изразе своју политичку вољу.

Само су српски гласови из централне Србије, без икаквог смисленог објашњења, поништени у овој шовинистичкој фарси, чиме је протеривање нашег народа са Косова и Метохије и званично политички третирано као неопозиво.

Српски гласови су најпре били кужни, а данас је одлучено да напросто не постоје, и тако су протерани Срби избрисани као људска бића из политичке стварности.

Овај антицивилизацијски поступак Приштине остаће забележен у европској политичкој историји као један од њених најсрамнијих тренутака, и крајње је време да западне “лучоноше демократије” предузму нешто како би ово варварство било обуздано.

Check Also

Вучић: Дијалог настављен, одређене теме за Брисел

Председник Србије Александар Вучић, који путем видео-линка учествовао на трилатералном састанку Европске уније, Београда и …