Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Наставља се шовинистичка фарса са гласовима расељених Срба

СЛ: Наставља се шовинистичка фарса са гласовима расељених Срба

Шовинистичка фарса са гласовима расељених Срба се наставља у виду лажи и оптужби којима се за политичке малверзације, услед којих ни скоро 40 дана након избора нема потврде коначних резултата, наводи се у саопштењу Српске листе.

Након свих могућих малверзација и притисака најновија лаж је да су расељени Срби који су преминули гласали. При том, албански медији намерно лажу и подмећу овакве неистине у циљу подршке шовинизму албанских партија а као “доказ” својим лажима потурају спискове лица којима је Приштина признала право гласа, што не представља доказ да су та лица и гласала. Уз то намерно заборављајући да помену да то што се скоро 500.000  гласача налази на бирачком списку више него што се процењује да има пунолетних грађана на Косову и Метохији је простор за манипулацију са албанским гласовима.

Након што смо слушали лажи о затрованим ковертама са српским гласовима, гледали сцене из  филмова научне фантастике и чланове Централне изборне комисије у скафандерима како броје српске гласове, наставља се плејада лажи албанских политичара и неких медија, а све са циљем да се преко леђа српског народа заташка неспособност косовских институција да преброје скоро 40 дана гласове са избора који су одржани 6. октобра.

Поново и поново су Срби дежурни кривци које албански политичари пред очима међународне заједнице користе као објекат своје унутаретничке борбе за власт. Српска листа најоштрије осуђује овакво понашање уз подсећање да смо после сваког новог бројања имали више гласова, а наши политички противници мање.

Check Also

Из мајица поново у џемпере

Због јаког ветра села у околини Грачанице била су  јуче без електричне енергије. Проблеми са …