Главна / Вести / Србија / СНС Војводине: Одсуство људскости Вучићевих политичких неистомишљеника

СНС Војводине: Одсуство људскости Вучићевих политичких неистомишљеника

“Најмонструознија кампања која се води против председника Србије Александра Вучића кулминирала је несхватљивим задовољством његових политичких неистомишљеника због председникових здравствених проблема”, објављено је на Инстаграм профилу Српске напредне странке Војводине.

“Чињеница да је људима у нарушеном здравственом стању људски пружити подршку њима је страна, али им је блиско монструозно ликовање због тога што је председник због кардиоваскуларних проблема примљен на ВМА. Ако чак и не изненађују реакције читалаца на хрватским и приштинским порталима, који  Вучићу не могу да опросте што је подигао Србију с колена, вратио јој углед и место које јој у свету припада, ипак је запањујућа реакција домаћих политичких неистомишљеника. Хистерија Ђиласових следбеника на друштвеним мрежама због вести да је председник у болници, још једном показује не само њихову опредељеност за политику насиља, већ и жељу да се председнику нешто догоди, у нади да ће се домоћи власти. Уместо идеје и програма, Ђиласови следбеници још једном су понудили политику чисте мржње”, стоји на профилу.

СНС Војводине указује да “чињеница да су  грађани Србије с олакшањем дочекали вест о томе да је председник ипак у стабилном здравственом стању говори о томе да већина у Србији јасно препознаје рад, труд и резултате, па и то да се за напреднију, јачу и бољу Србију повремено плаћа и сопственим здрављем”.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Вучић: Држава ће заштитити мир

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас грађанима Србије да ће држава заштити мир и …