Главна / Вести / Србија / Менаџмент Радио телевизије Панчево и Телевизије Дунав осудили понашање новинара Н1

Менаџмент Радио телевизије Панчево и Телевизије Дунав осудили понашање новинара Н1

Менаџмент Радио телевизије Панчево и Телевизије Дунав најоштрије осуђује  недопустиво понашање новинара телевизије Н1 према председнику Србије Александру Вучићу  током јучерашње конференције за медије.

“Као медијска кућа желимо да  укажемо на недостојно понашање наших „колега“ са Н1. После јучерашњег најблаже речено непристојног и примитивног понашања не можемо да останемо неми на понашање које никако није на част новинарској професији већ је сасвим јасно, резултат личног обрачуна ове медијске куће са председником Александром Вучићем”, наводи се у саопштењу

Менаџмент телевизија подсетио је да су новинари који прате медијску сцену у Србији “таоци телевизије Н1 која се на буквално сваком догађају где је присутан Александар Вучић обрачунава лично са њим”.

“Без обзира што председник Вучић  сваки пут одговара на питања Н1, којих понекад буде и преко 10 на једном догађају, и на потпитања, и на упадања у реч, и на провокације, јучерашње непрофесионално и вандалско понашање и „гурање“ телефона председнику државе  у лице  уз непристојна добацивања превазишла су све границе. Овде се ради о председнику државе Србије, поштовању институције наше државе. Изгледа да новинар Н1 сматра да у његово професионално деловање спада и непоштовање државних институција Републике Србије, што је јуче недвосмислено и показао.”, указује се у саопштењу.

Менаџмент Радио телевизије Панчево и Телевизије Дунав наводи да су “увек спремни да стану уз колеге, професију” и осуђују понашање новинара Н1 које “превазилази све границе доброг укуса и заслужује најоштрију осуду свих медија”.

Извор: ТВ Мост

Check Also

ПРОУНС: Позивамо полицију и тужилаштво да открију све одговорне за напад на новинаре и сниматеље

Професионално удружење новинара (ПРОУНС) у свом саопштењу истиче да се дешава управо оно на шта су …