Главна / Вести / Косово и Метохија / Честитка Марка Ђурића Радију КМ: Будите и даље медијска кућа која промовише доследност и врхунски професионализам

Честитка Марка Ђурића Радију КМ: Будите и даље медијска кућа која промовише доследност и врхунски професионализам

Поводом 37 година постојања и рада Радио Косовске Митровице, честитку главној и одоговрној уредници радија Маји Фићовић, и свим запосленима, упутио је и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

У чесики наводи:

Поштована госпођо Фићовић,

У име Канцеларије за Косово и Метохију и своје име, Вама, уредништву и свим запосленима честитам 37. годину успешног рада вашег радија.

Више од три деценија ваш радио из дана у дан објективно и професионално извештава о политичким и културним догађањима, али пре свега о судбини нашег народа на Косову и Метохији, о проблемима и изазовима са којима се Срби свакодневно суочавају, на чему сам вам посебно захвалан и у чему увек можете рачунати на моју и подршку Канцеларије за Косово и Метохију.

Као део система „Мрежа Мост“, висок ниво радијског новинарства и квалитет целокупног вашег програма остварили сте захваљујући професионалном кадру чији рад ће, сигуран сам, допринети да и у наредном периоду будете слушана и омиљена радио станица на Косову и Метохији.

Желим вам још пуно успешних година. Будите и даље медијска кућа која промовише доследност и врхунски професионализам, а национални интереси српског народа нека вам као и до сада буду најзначајнија тема и свакодневна брига.

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Брнабић: Надам се наставку дијалога Београда и Приштине

Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас на међународној конференцији “Свет после вируса корона” у оквиру …