Главна / Друштво / Хроника / Повређени радници „Хендерсона“ пуштени на кућно лечење

Повређени радници „Хендерсона“ пуштени на кућно лечење

У оружаној пљачки која се данас десила у месту Дрен надомак Лепосавића повређена су три радника фирме “Хендерсон”, М.Ј (44) и Х.А (46) албанске националности, и Србин Ф. Л (30) који су након указане помоћи у Клиничком центру у Северној Митровици отпуштени на кућно лечење, потврђено је за Косово Онлајн у том Центру.

Након збрињавања и дијагностичких прегледа у Клиничко – болничком центру у Северној Митровици повређени су отпуштени, а према речима дежурног хирурга доктора Љубише Марковића ради се о лаким телесним повредама.

„Три лица су амбулантно збринута, одрађене су дијагностичке методе и утврђено је да се ради о конфузијама главе и тела, без прелома ребара и знакова који би указивали да је потребна хоспитализација. Након дијагностичких процедура отпуштени су на кућно лечење, јер се ради о лаким телесним повредама“, рекао је за Косово Онлајн доктор Марковић.

Иначе, пљачка се десила данас када су непознати нападачи са два возила препречила пут комбију у којем се превози новац, а дошло је и до пуцњаве.

Пљачкаши су побегли са лица места, док су повређени радници фирме за превоз новца потражили помоћ у Клиничком центру у Северној Митровици.

Извор: Косово онлине

Check Also

У експлозији гаса на путу Приштина-Урошевац повређено 12 особа

У експлозији гасног цилиндра у згради на путу Приштина – Урошевац повређено је 12 особа, …