Главна / Вести / Косово и Метохија / Канцеларија за КиМ:Сви смо ми Иван Тодосијевић!

Канцеларија за КиМ:Сви смо ми Иван Тодосијевић!

Сви смо ми Иван Тодосијевић! Оно што је он изрекао смета им јер њихова лажна држава као кула од карата почива на лажима и прикривању злочина, и зато се панично плаше сваког гласа истине.

Албански шовинисти данас су и званично суспендовали сва права српског народа на Косову и Метохији на слободу мишљења и говора, осудивши Ивана Тодосијевића на две године затвора због тога што је, на основу историјских чињеница, изрекао оно што сваки Србин зна и осећа.

Иван Тодосијевић је данас и званично постао жртва апартхејда због смелости да говори истину и држава Србија ће му пружити сваки вид заштите од прогона.

Српски народ нико не може судским пресудама и декретима приморати да прихвати исфабриковане интерпретације прошлости, затвори очи пред непобитним истинама о измишљеном злочину над цивилима у Рачку и да пристане на заташкавање злочина које су чинили терористи УЧК.

Приштинско правосуђе данас је нанело несагледиву штету процесу помирења на Косову и Метохији, ставивши се отворено у службу шовинистичке кампање против читавог српског народа у покрајини.

Позивам Србе на Косову и Метохији да наставе да једнако смело и истинољубиво као и до сада говоре о злочинима УЧК и чињеници да су западне обавештајне службе и њихова пропагандна машинерија креирали лажну слику о догађајима у Рачку како би НАТО добио повод за рат против Савезне Републике Југославије.

Нека се Приштина не нада да ће сломити вољу Срба да опстану на Косову и Метохији тако што ће затварати њихове политичке прваке, а Србија и српски народ данас су, овом антиправном пресудом, само још више учвршћени у решености да се одупру нацификацији друштва у нашој јужној покрајини.

Извор: Саопштење

Check Also

Грачаница без струје-екипа КЕДС-а на терену

У пожару који се данас око 14 сати догодио близу Јаловине надомак Грачанице, изгорело је …