Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа позива албанскe лидерe да престану са утркивањем ко више мрзи Србе

Српска листа позива албанскe лидерe да престану са утркивањем ко више мрзи Србе

Претње председнику Александру Вучићу и директору Канцеларије за Косово и Метохију Марку Ђурићу, као и најава некаквих оптужница и хапшења Срба, која долазе из уста некога ко се представља министром спољних послова оголила је истину коју сви ми добро знамо на Космету, а која је између осталог, одраз мржње према свему што је српско.

Овај парадокс да о оптужбама говори политичар, а не правосудни органи показује да Беџет Пацоли жели да се додвори екстремним лидерима Самоопредељења како би се смиловали на њега и узели га у Владу, али и огољује намеру Приштине да наставе са лажним оптужбама како би протерали Србе са Косова и Метохије, наведено је у саопштењу Српске листе.

Српска листа позива да албански лидери престану са утркивањем ко више мрзи Србе, јер се тиме опасно подижу тензије и угрожава крхки мир на Косову и Метохији.

Свесни смо неспособности таквих политичара да грађанима обезбеде бољи живот, али никада нећемо прихватити да неко етикетира и таргетира наше сународнике, како би се скренила пажња јавности и стицали јефтини политички поени.

Извор: ТВ Мост, саопштење

Check Also

Помоћ из Црвеног крста за погођене поплавама

Екипа волонтера и запослених у Црвеном крсту Србије је у сарадњи са Црвеним крстом Косова …