Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа: КарактеристикаЈеремићеве политике издаја националних интереса

Српска листа: КарактеристикаЈеремићеве политике издаја националних интереса

Недостатак стида и срама је карактеристика политичара сакривених под сукњом Драгана Ђиласа. У томе је велика борба између ових потрошених ликова који су својим неделима подупирали независност Косова и Метохије, уз очигледну апанажу неких сумњивих белосветских превараната.
Карактеристике Јеремићеве спољне политике су издаја националних интереса, дилетантизам, дефетизам, јефтин образ и одсуство части.
Уместо да дође на Косово и Метохију и уз извињење клекне пред српски народ јер је учинио све у његовој моћи да Космет одвоји од Србије, Вук Јеремић по принципу аутопројекције говори о државнику какав је председник Александар Вучић.
Резултат политике Вука Јеремића је једнострано проглашена независност Косова, легитимизована одлуком Међународног суда правде, а све захваљујући његовој издајничкој политици, чији је резултат и граница између Срба и Срба на Јарињу и Брњаку.
Како то, Вуче Јеремићу, да су за време твоје и Ђиласове власти из света стизала само признања за Косово, а данас повлачења признања? Зашто сте уместо да будете са Србима на Космету организовали разбијање главног града наше отаџбине? Зашто сте на тајним састанцима подржавали брже одвајање Косова и Метохије? Зашто сте смањивали издвајања за Србе на Косову и Метохији?
Зашто те Албанци дочекују црвеним тепихом а Вучића називају ђаволом који угрожава њихову независност?
Зашто су ваше протесте против Србије рекламирали сви албански медији у Приштини?
Због свега што знамо да сте учинили против интереса народа на Косову и Метохији овде добијате пар десетина гласова, али је наша дужност да твоје и Ђиласове лажи предочимо свим грађанима наше земље које обмањујете лажима свакога дана, у нади да ће заборавити на ваше сумњиве милионе и финансијере које хапсе по целом свету.
Једини начин да, Вуче Јеремићу, добијеш гласове је могуће само ако Албанци са Косова и Метохије одлуче да искористе право гласа и гласају за тебе, поносни Срби су ти наменили место у политичкој историји које не желимо да се присећамo,стоји у саопштењу Српске листе.

Check Also

Од 120 узорака од 4. и 5. августа у српским срединама на КиМ 22 позитивна

Од 120 тестираних лица који су на Ковид 19 тестирани 4. и 5. августа, 22 …