Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђурић: Пацоли вређа жртве још једног од злочина у низу који је остао без казне

Ђурић: Пацоли вређа жртве још једног од злочина у низу који је остао без казне

Циничне бљувотине Беџета Пацолија вређају жртве још једног од злочина у низу који је остао без казне, саопштио је вечерас Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију.

“Не прихватамо учешће у утакмици свакодневним пребројавањем лешева коју намеће Приштина, јер је то политика мржње која води у нова страдања.

Пацоли, да је искрени хуманиста, а не циник и макијавелиста, не би тако доследно истрајавао у негацији злочина које су његови сународници извршили над Србима.

Ако већ он и његови политички партнери нису спремни да живим Србима гарантују једнакоправност и људска права на Косову и Метохији, могли би да покажу минимум човечности тако што ће макар у јавној комуникацији показати поштовање за мртве”, стоји у саопштењу.

Ђурић је реаговао на твит одлазећег косовског министра спољних послова Беџета Пацолија који је оптужио Београд за убиство шест српских младића у кафићу “Панда” у Пећи пре 21 годину.

Вршилац дужности косовског министра спољних послова, Беџет Пацоли изјавио је вечерас да је Београд наредио убиство шест српских младића у кафићу “Панда” у Пећи,за шта су окривљени Албанци.

Пацоли се у твиту обратио  председнику Србије Александру Вучићу којем је поручио да “објасни родитељима те деце убијене у кафићу Панда да су њихови синови жртвовани како би оправдали етничко чишћење и геноцид над Албанцима”

Check Also

Aпостолова: Била ми jе част да представљам EУ у Приштини

Шефица канцелариjе EУ у Приштини Наталиjа Aпостолова, коjа краjем месеца завршава своj четворогодишњи мандат, поруцила …