Главна / Друштво / Зоран Симић новом песмом осваја публику

Зоран Симић новом песмом осваја публику

Подручје централног Косова и Метохије изнедрило је до сада велики број младих и талентованих певача. Неки од њих определили су се за етно мелос, неки за народну, а неки за забавну музику. Један од њих је и Зоран Симић из Горње Гуштерице. Зоран Симић, недавно је објавио песму Неверна. Оно што је новина када је у питању музичка сцена на овим просторима, јесте то да је Зоран снимио и спот за ову песму, који је представљен слушаоцима и гледаоцима и на Youtube каналу, као и на телевизијама и радио станицама.

Интересовање за песму и спот је велико, чему сведочи и чињеница да спот већ има 13 000 прегледа и да многи млади људи већ певају ову песму. Спот је снимљен у Грачаници.

– Срећан сам и радостан због тога што је песма “Неверна” привукла пажњу публике. Певам и народне и забавне песме, али смо се због млађе публике одлучили да песма буде у бржем ритму. Иначе до песме сам стигао тако што сам имао добру сарадњу са Владом Декићем који је аранжирао ову песму, а написао ју је Предраг Милијашевић – каже за програм РТВ Грачаница Зоран Симић.

Судећи по почетном успеху, постоје изгледи да се оваква пракса настави и да Симић публику обрадује и новим спотом и песмом, али и да то буде добра идеја за остале извођаче да се усуде на овакве кораке.

Опширнији разговор можете погледати на видео снимку.

 

Check Also

Срби ни на задушнице немају мира, обијена црква у Клокоту

Kанцеларија за KиМ огласила се саопштењем поводом најновијег инцидента у Kлокоту, где је на Задушнице …