Главна / Некатегоризовано / Поповић уручио кључеве од нове куће самохраној мајци Катарини Стевић

Поповић уручио кључеве од нове куће самохраној мајци Катарини Стевић

Председник општине Грачаница Срђан Поповић,  уручио је данас кључеве новоизграђене  куће самохраној мајци  троје деце Катарини Стевић из Новог Бадовца, недалеко од Грачанице.

Катарина , која је недавно трагично изгубила супруга Немању у саобраћајној несрећи,   у нову кућу ће се уселити ускоро, што ће за њу и њено троје деце значити нови почетак и сигурнију будућност.

 

Катарина је у своје и у име своје деце, захвалила  Општини Грачаница и председнику Поповићу што су им омогућили нормалне услове за живот.

„Ово је за нас нови почетак. Добила сам и посао и у томе су ми изашли у сусрет, тако да смо и са те стране осигурани“, казала је Катарина.

 

Након уручивања кључева породици, Поповић је нагласио  да је веома задовољан што су Стевићима обезбеђени добри услови за њихову будућност у овој општини.

„Посебно ми је драго што смо успели да саградимо нови дом за породицу Стевић. Драго ми је да су деца задовољна, што ће имати своје собе и што ће, без обзира на оно кроз шта су све прошли, моћи да уживају у свом детињству и да одрастају у здравој атмосфери. Помагаћемо Стевиће и убудуће, нећемо их оставити саме, успели смо да Катарини обезбедимо посао, то ће решити њихову будућност и егзистенцију“, казао је Поповић.

Кућа у којој ће се ускоро уселити породица Стевић, последња је од шест кућа, које је Општина Грачаница изградила за социјално угоржене породице на основу Социјалне карте становања.

Check Also

У Србији су до 18 часова регистрована укупно 222 потврђенa случаја COVID 19

У Републици Србији су до 18 часова 22. марта 2020. године регистрована укупно 222 потврђенa …