Главна / Друштво / Срђан Поповић уручио видео надзор ПУ “Наша радост”

Срђан Поповић уручио видео надзор ПУ “Наша радост”

Председник општине Грачаница Срђан Поповић у пратњи директорице за образовање Бранкице Ничић посетили су данас обданиште у Угљару “Наша радост” које је за мање од годину дана из стамбене куће пребачено у нову потпуно опремљену зграду.

Постављањем видео надзора на овој образовној установи радови су званично завршени, иако ово обданиште од јуна месеца функционише у новој згради.

Председник је посебно поносан јер је успео да мотивише и организације попут “Михољски збор” која је потпуно опремила кухињу овог обданишта као и Град Суботицу који су донирали већи део опреме.

“Данас смо овим видео надзором комплетирали све оно што смо планирали са директорицом и  радницима ове установе. Ми као општина смо ту да пружамо подршку и сарадђујемо, следећи корак су нова радна места јер овој установи су потребни радници. Оно што могу да обећам је да ће се општина одазиваити на сваки позив и кад год је помоћ потребна”, рекао је Поповић за РТВ Грачаница.

Након двадесет година боравка у приватној кући обданиште “Наша Радост” сада има нормалне услове за рад, речи су директорице ове установе Љиљане Мартиновић.

“Захваљујући општини Грачаница и председнику Срђану Поповићу добили смо потпуно нов и функционалан објекат, уз њихову помоћ он је и комплетно опремљен, сада радници и васпитачице могу адекватно да обављају свој посао,” рекла је Мартиновић.

Зграда ПУ „Наша радост“ изграђена је средствима из локалног буџета Општина Грачаница.

 

Check Also

Формиран Локални савет Грачанице

Мештани Грачанице изабрали су данас шесточлани Локални савет, који ће наредне четири године бити задужен …