Главна / Друштво / Срђан Поповић уручио видео надзор ПУ “Наша радост”

Срђан Поповић уручио видео надзор ПУ “Наша радост”

Председник општине Грачаница Срђан Поповић у пратњи директорице за образовање Бранкице Ничић посетили су данас обданиште у Угљару “Наша радост” које је за мање од годину дана из стамбене куће пребачено у нову потпуно опремљену зграду.

Постављањем видео надзора на овој образовној установи радови су званично завршени, иако ово обданиште од јуна месеца функционише у новој згради.

Председник је посебно поносан јер је успео да мотивише и организације попут “Михољски збор” која је потпуно опремила кухињу овог обданишта као и Град Суботицу који су донирали већи део опреме.

“Данас смо овим видео надзором комплетирали све оно што смо планирали са директорицом и  радницима ове установе. Ми као општина смо ту да пружамо подршку и сарадђујемо, следећи корак су нова радна места јер овој установи су потребни радници. Оно што могу да обећам је да ће се општина одазиваити на сваки позив и кад год је помоћ потребна”, рекао је Поповић за РТВ Грачаница.

Након двадесет година боравка у приватној кући обданиште “Наша Радост” сада има нормалне услове за рад, речи су директорице ове установе Љиљане Мартиновић.

“Захваљујући општини Грачаница и председнику Срђану Поповићу добили смо потпуно нов и функционалан објекат, уз њихову помоћ он је и комплетно опремљен, сада радници и васпитачице могу адекватно да обављају свој посао,” рекла је Мартиновић.

Зграда ПУ „Наша радост“ изграђена је средствима из локалног буџета Општина Грачаница.

 

Check Also

Представници Канцеларије за КиМ и Министарства просвете обишли ученике у Грачаници

Ученици основних и средњих школа на територији централног Косова и Метохије данас су, након три …