Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа: Бесрамни напади Весне Пешић захтевају најхитнију реакцију

Српска листа: Бесрамни напади Весне Пешић захтевају најхитнију реакцију

Бесрамни напади Весне Пешић и осталих тзв. опозиционара којима се најдиректније прети убиством председнику Александру Вучићу захтевају најхитнију реакцију надлежних органа, али и јавну осуду свих слободних грађана пристојне Србије који желе да Србија настави путем развоја – каже се у саопштењу Српске листе.

Овакво јавно позивање на убиство је само наставак насилничке политике коју промовишу Драган Ђилас, Бошко Обрадовић и Вук Јеремић, у недостатку нормалном политичког програма који би понудили грађанима Србије.

У претходном периоду смо имали нападе на чланове породице Вучић, па цртање мете председнику Вучићу, и када је све то прошло без икакве пресуде суда и осуде јавности, јавила се и Весна Пешић да мафијашким термином пошаље поруку како треба победити Александра Вучића и поразити српски народ.

Господо полицајци, тужиоци и судије, грађани Србије, где се налази крај оваквом опасном и насилничком понашању, шта треба још да се деси па да се они који прете председнику Србије казне?! Ко је од нас сигуран у Србији данас ако се без икаквих консеквенци може убиством претити председнику Србије? Зашто ћутиш Србијо данас?

Срби са Косова и Метохије са гађењем су данас читали претњу која се упућује Александру Вучићу и свима који следе његову политику.,  свесни свега што је председник Вучић учинио и чини на заштити и економском јачању нашег народа. Зато најодлучније захтевамо да се госпођа Пешић најхитније ухапси и казни у складу са законом. У земљи у којој је недавно убијен премијер, испред Владе Србије, овакве претње морају бити најоштрије санкционисане – наводи се у саопштењу.

Check Also

Представници Канцеларије за КиМ и Министарства просвете обишли ученике у Грачаници

Ученици основних и средњих школа на територији централног Косова и Метохије данас су, након три …