Главна / Вести / Србија / Градски одбор СНС Шабац најоштрије осуђује претње смрћу председнику Србије

Градски одбор СНС Шабац најоштрије осуђује претње смрћу председнику Србије

Градски одбор Српске напредне странке Шабац  најоштрије осуђује претње смрћу, које је председнику Србије Александру Вучићу упутила перјаница Драгана Ђиласа, Весна Пешић.

После моторних тестера у РТСу, вешала на Теразијама и насловне стране НИНа, на којој је у Вучића уперен снајпер, дошли смо до директних претњи по живот самог председника и то, ни мање ни више, него од  некада блиске сараднице Зорана Ђинђића, који је страдао од цеви којом би Весна Пешић сада стрељала Александра Вучића.

Њене претње директна су последица агресије,коју у политику уносе Драган Ђилас, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић, који месецима директно, или преко својих истомишљеника прете батинама, убиством и силовањем представницима Српске напредне странке.

Претње Весне Пешић су свакако опасније, јер долазе од жене којом се Савез за Србију поноси, а која је однедавно и у Политичком савету Демократске странке. Зато посебно питамо Зорана Лутовца, да ли га је имало срамота што у просторијама, у којој и даље стоје Ђинђићеве фотографије, седи жена која би се са политичким неистомишљеницима обрачунавала на исти начин као што је страдао и сам Зоран Ђинђић.

Весни Пешић, али и Ђиласу, Јеремићу, Обрадовићу и Лутовцу поручујемо да Александра Вучића са власти могу склонити само грађани Србије, а не њихове цеви и снајпери. Не плашимо се никога, а од надлежних државних органа захтевамо да реагују и поступе по законима Србије, јер демократија каквом је замишља Весна Пешић, заправо представља позив на пуч и акт је државног тероризма.

Check Also

Гренел: Видимо се у Приштини и Београду ове недеље

Спровођење споразума који су склопљени са Приштином и Београдом главни су приоритети администрације америчког председника …