Главна / Друштво / Бојовић сутра у посети општини Исток

Бојовић сутра у посети општини Исток

Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Зоран Бојовић, обићи ће сутра, 27. јануара општину Исток.

У 10:30 сати Бојовић ће са председником Привременог органа Општине Исток, начелницом Пећког округа и руководством Општине посетити три социјално угрожене породице са територије ове општине: породицу Славише Коматовић из села Жач, Далибора Седларевића из села Драгољевац и Радоја Романовића из села Тупеч.

Након посете угроженим породицама, планиран је обилазак породице Томислава Дабетића у селу Шаљиновце, која је према Програму за развој пољопривреде Владе Републике Србије – Канцеларије за Косово и Метохију добила подстицај у виду пољопривредне механизације.

У 16 сати Зоран Бојовић ће у згради Општинске управе у Осојану одржати састанак са руководећим политичким структурама у образовном, привредном и здравственом систему, директорима јавних предузећа, Дома здравља, школа, вртића – свих релевантних институција које се финансирају од стране Владе Републике Србије, као и са привредницима општине Исток. Састанку ће присуствовати директор ОШ „Радош Тошић“- Осојане, директор ОШ „Јединство“ са седиштем у Црколезу, директор Дома здравља „Исток“, директор Дома културе „Свети Сава“, секретар Црвеног крста, руководилац одељења Националне службе за запошљавање са седиштем у Осојану.

У 17 сати планиран је састанак са представницима Привременог органа о реализацији пројеката Општине Исток који су одобрени посебним закључцима Владе.

Извор: ТВ Мост, саопштење

Check Also

Ракић и КФОР уручили заштитну опрему

Захваљујући сарадњи са командантом Кфора, градоначелник Горан Ракић је данас уручио заштитну опрему и дезинфекциона …