Главна / Друштво / Одборница Сања Младеновић прешла у Српску листу

Одборница Сања Младеновић прешла у Српску листу

Одборница у Скупштини општине Грачаница, Сања Младеновић напустила је Прогресивно демократску странку (ПДС) и прешла у Српску листу.

Младеновић је саопштила да је одлучила да настави да подржава политику Српске листе, која улаже огромне напоре да останемо и опстанемо на овом простору.

„Као одборник Скупштине општине Грачаница изабрана на ту позицију испред ПДС-а већ две године сагледавам ситуацију у којој се наш народ налази. Са те позиције више је него јасно да је данас луксуз бити опозиција јер је то у најмању руку непотребно и непоштено према Српској листи и државном руководству Србије која улаже огромне напоре да останемо и опстанемо на овом простору. Зато сам донела одлуку да приступим и свој мандат поверим Српској листи, као залог за будућност, као морални чин, као нешто на шта ће моја деца сутра бити поносна“, саопштила је Младеновић.

„Унутрашња неслагања у странци којој сам припадала, ниподаштавање идеја и ставова зарад личних и политичких поена нису свет којем припадам. Опредељена да са својом породицом овде на Косову и Метохији планирам будућност наставићу да као део Српске листе пружим свој допринос да наставимо да градимо јединство, чувамо национални интерес, своје домове и одупремо се искушењима која долазе са разних фронтова. Уједињени можемо све. Политика Српске листе и председника Александра Вучића је мудра и разумна политика. Позивам све да следе мој пример“, истакла је у саопштењу Сања Младеновић.

Преласком оборнице Сање Младеновић, Српска листа сада броји 15 од укупно 19 одборника Скупштине општине Грачаница.

Извор: Српска листа-Грачаница, саопштење

Check Also

Поводом епидемије, путничка агенција “KIM – CO” из Грачанице уступа своја возила држави Србији

Агенција за превоз “KIM – CO” из Грачанице, понудила је данас своје услуге грађанству на …