Главна / Вести / Косово и Метохија / Представници Канцеларије за КиМ и Српске листе у општини Косово Поље

Представници Канцеларије за КиМ и Српске листе у општини Косово Поље

Помоћник директора Kанцеларије за KиМ Слађана Марковић заједно са чланом председништва Српске листе Срђаном Поповићем,начелником косовског округа Срђаном Петковићем, као и саветником директора Канцеларије за КиМ Малинком Митровић, посетила је Привремени орган Kосово Поље у Угљару и том приликом састала се са представницима ове општине. У оквиру своје посете обишла је једанаесточлану породицу Живковић која се налази у тешком материјалном стању. У овој породици запослен је само домаћин Небојша Живковић.

Марковић је затим посетила болесну Ивону Ивановић,која је шест година у дијебетској коми .Родитељи ове младе жене замолили су за помоћ у даљем лечењу њихове ћерке.

“Мисија Канцеларије за КиМ је да обиђе сваког Србина на КиМ и да се помогне колико може. Утисак је Ивона , која је у будној коми. Канцеларија за КиМ те помоћи тако што ће обезбедити физијатра за Ивону који ће одлазити код ње кући, а и даље лечење видећемо да се помогне у рехабилитацији јер је она мајка и треба да има бољу комуникациу са својим сином#, рекла је Марковић.

Члан Председништва Српске листе Срђан Поповић истакао је да ова подршка много значи.

“Помоћ и подршку коју добијамо од Канцеларије за КиМ гарантује будућност свима нама и најбитније је да неко брине за оне којима је потребна помоћ”, рекао је Поповић.

У општини Липљан на састанку са представницима општине Липљан разговарала је о проблемима са којим се суочавају и како могу да се иси реше у наредном периоду.Након састанка обишла је осмочлану породицу Живковић која тешко живи.

Check Also

На КиМ преминуло 6, новозаражених 392, повећан број хоспитализованих

У последња 24 сата на КиМ је преминуло шест лица од последица коронавируса, па укупан …