Главна / Вести / Косово и Метохија / Представници Канцеларије за КиМ сутра у Грачаници и Гораждевцу

Представници Канцеларије за КиМ сутра у Грачаници и Гораждевцу

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Дамјан Јовић обићи ће сутра, 10. фебруара, општину Грачаница.

У 9 сати Јовић ће се у згради Привременог органа града Приштина у Грачаници састати са председником и члановима Привременог органа Општине, градоначелником и начелником Косовског управног округа.

У 10 сати предвиђен је обилазак Клиничко – болничког центра Приштина са привременим седиштем у Грачаници, а затим и састанак са директором, професором др Братиславом Лазићем и  запосленима.

Од 11 сати заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Дамјан Јовић посетиће социјално угрожене породице у овој општини: породице Владимира Петровића, Бојана Јовановића и Новице Поповића из Грачанице, Катарине Стевић из Бадовца и Живојина Микића из Сушице.

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Душан Козарев посетиће сутра, 10. фебруара, општину Пећ.

У 13 сати Козарев ће се у Дому културе у Гораждевцу, у просторијама које користи Општина, састати са  председником и члановима Привременог органа, директорима школа, и здравствених установа са територије ове општине.

Након састанка Душан Козарев ће доделити шест мотокултиватора породицама које су према Програму за развој пољопривреде Владе Републике Србије – Канцеларије за Косово и Метохију добиле подстицај у виду пољопривредне механизације.

Од 14 сати предвиђен је обилазак социјално угрожених породица: породице Вељка Здравковића, Србољуба Дакића, Ненада Дакића и Југослава Стевановића.

Check Also

Вучић са Фабрицијем: Србија у Бриселу за нормализацију односа

Председник Србије Александар Вучић данас је у разговору са шефом Делегације Европске уније у Србији …