Главна / Вести / Србија / Шест жртава коронавируса, мере о затварању градова у наредна 24 сата, жаришта Београд, Ваљево и Ниш

Шест жртава коронавируса, мере о затварању градова у наредна 24 сата, жаришта Београд, Ваљево и Ниш

У току ноћи преминула су још два пацијента код којих је био потврђен Ковид-19. Од коронавируса у Србији преминуло укупно шест људи. Највећи број оболелих у Београду, Нишу и Ваљеву. Данас се очекује додатна испорука два милиона и деветсто хиљада маски из Кине. Саветница за медије председника Србије Сузана Васиљевић изјавила за Прву тв да су доктори рекли да још не треба затварати Београд, Ваљево и Ниш, а да ће та мера бити сагледана у наредна 24 сата.

Сузана Васиљевић је за Прву телевизију рекла да ће нове мере о евентуалном затварању Београда, Ниша и Ваљева бити саопштене данас или сутра, али да јој нису познати детаљи.

Министарство правде упутило је допис судовима који ће водити поступке против лица која су прекршила мере самоизоилације да та суђења организују путем видео линка, због заштите запослених и оних против којих се води поступак.У 21 граду у Србији најмање једна особа оболела од Ковида-19.

Check Also

Обележавање Дана српског јединства

У Србији и Републици Српској данас се обележава Дан српског јединства, слободе и националне заставе, …