Главна / Друштво / СЛ: Не наседајте на прљаве подвале Ђиласа, верујте својој држави и председнику Вучићу

СЛ: Не наседајте на прљаве подвале Ђиласа, верујте својој држави и председнику Вучићу

Из кухиње Драгана Ђиласа и његових стручњака за разбијање српског јединства на Косову и Метохији Раде Трајковић и Млађана Ђорђевића стижу нови напади на Србију и њену политику у јужној покрајини, и то у тренутку када је читав наш народ суочен са највећим здравственим изазовом у новијој историји, саопштила је Српска листа.

Српска листа оцењује да је њихов покушај да јавности посредством друштвених мрежа потуре некакав лажни споразум Београда и Приштине “подлачки ударац пре свега Србима на Косову и Метохији, које овиме желе да забрину и онеспокоје у тренутку када морају да се, осим са стандардним тешкоћама, носе и са претњом коронавируса”.

“Није тешко закључити за чији интерес они то раде, и о томе најбоље сведоче и крокодилске сузе Раде Трајковић за Аљбином Куртијем. Они желе да на Косову и Метохији створе панику и дестабилизацију како Србија случајно не би повратила ништа од онога што су ДОС-овске власти у претходној деценији предале и препустиле без икакве борбе, тргујући српским територијама и кожом свога народа како би од међународне заједнице добили дозволу за пљачку и уништење Србије. Апелујемо на наше сународнике да не наседају на прљаве подвале Ђиласа и његових доглавника и да верују својој држави Србији и председнику Александру Вучићу, јер онога тренутка када нас албански екстремисти, београдски тајкуни и њихови заједнички спонзори удаље од Србије бићемо лака мета и нестаће нас са Косова и Метохије”, наводи се у саопштењу.

Извор: Саопштење, Српска листа

Check Also

Хоти: У четвртак са Вучићем у Бриселу, дијалог нема алтернативе

Косовски премијер Авдулах Хоти изјавио да ће у четвртак у Бриселу инсистирати “на нормализацији односа …