Главна / Вести / Србија / Лука Петровић осудио монструозне претње Милована Бркића

Лука Петровић осудио монструозне претње Милована Бркића

Члан председништва Српске напредне странке Лука Петровић најоштрије је осудио изјаву самозваног новинара Милована Бркића који је, у овим тешким данима како за Србију тако и за цео свет, упутио монструозне претње председнику Републике Србије Александру Вучићу и његовој породици.

“Најоштрије осуђујем монструозне претње упућене од стране Ђиласовог новинара Милована Бркића, председнику Србије и његовој деци”, наводи Петровић у саопштењу.

Он је затражио од надлежних органа да хитно реагују.

“Да ли овако замишљају, највећи политички профитер Ђилас и његова банда да владају Србијом. Тако што ће убијати људе и њихову децу. Тако што свако ко жели и бори се за нашу Србију је највећи њихов непријатељ. Имам само једну поруку за све њих, борићемо се више него икад да ви, такви, никада више не помислите да можете да пљачкате и отимате од наше земље и народа. Радићемо још више, бићемо још вреднији и марљивији. Пристојна и модерна Србија ће увек победити”, поручио је Петровић.

Милован Бркић позвао на убиство председника Србије, поменуо му и децу

Самозвани новинар Милован Бркић није пропустио ни ове тешке дане да своју патолошку мржњу према председнику Србије Александру Вучићу и његовој породици излије по медијима као што је Инфо Славија, пренео је портал Пинк рс.

Бркић је рекао да грађани имају апсолутно “природно” право да ликвидирају диктатора, како је назвао председника Вучића.

– Они имају право или да га или ухапсе или ликвидирају. Вучић ће сигурно проћи на тај начин – казао је Бркић.

Казао је да је важно да нико од чланова Вучићеве породице не побегне, а затим набројао имена председникове деце.

– Ако побегну, морамо их тражити, послати људе да их нађу, да их приведу закону. Да буду кажњени – рекао је Бркић о председниковој деци.

На ове изливе мржње није реаговало ниједно новинарско удружење, иако би оваквим патолошким изливима мржње требало да се позабаве установе задужене за ментално здравље, као и правосуђе.

Извор: ТВ Мост, саопштење

Check Also

ГО СНС Шабац: Кандидат странке за градоначелника Шапца биће др Александар Пајић

Градски одбор Српске напредне странке Шабац саопштава да ће на предстојећим изборима кандидат странке за …