Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Драган Ђилас је филијала Самоопредељења у Београду

СЛ: Драган Ђилас је филијала Самоопредељења у Београду

Драган Ђилас је филијала Самоопредељења у Београду, што показује и понашање његових експонената на Косову и Метохији – Раде Трајковић, Ненада Рашића, као и најновији испад Марка Јакшића.

Ђиласов представник на КиМ, познат по томе што је подржао Гонђу Чауши на изборима за градоначелника северне Косовске Митровице, отишао је и корак даље, позивајући део српске опозиције да следи политику Аљбина Куртија у Београду, каже се у саопштењу Српске листе.

Имајући у виду да су Ђиласове методе и циљеви политичке борбе истоветни Куртијевим, не би било ништа необично да ускоро почне да гуши сузавцем народне посланике у Скупштини Србије.

Мали је корак од махања моторном тестером у згради РТС-а до бацања сузавца у сали за седнице Скупштине Србије, и верујемо да је Ђиласу тако нешто већ падало на памет и без савета његовог папагаја на КиМ.

Позивамо надлежне органе Републике Србије да истраже да ли у позиву на уношење и активирање бојних отрова у српском парламенту има елемената позивања на насилно рушење уставног поретка.

Извор: Саопштење, Српска листа

Check Also

Вучић: Знамо имена наших људи које желе да ликвидирају на КиМ

Председник Србије је на ТВ Прва рекао и да потези Приштине не доприносе решавању тензија, …