Главна / Вести / Косово и Метохија / Кик-бокс клуб “Шакал” активан и у току ванредног стања

Кик-бокс клуб “Шакал” активан и у току ванредног стања

Кик-бокс клуб “Шакал” је пре епидемије коронавируса функционисао у отежаним условима, ипак ни у овом периоду ограниченог кретања и пооштрених мера заштите не одустаје од жеље, снова и борбе за успехом, који у претходном периоду није изостао код ових спортиста.

“Ситуација са епидемијом нам је тешко пала, онемогућено нам је кретање а самим тим смањени су и наши тренинзи и наше активности. Пре свега овога имали смо тренинге сваког дана, али ситуације је таква да смо морали да смањимо све активности на минимум. У тренутку када смо се активно припремали за европско првенство у Београду стање са Ковидом је све прекинуло,” рекао је тренер кик-бокс клуба “Шакал” Слободан Станисављевић за РТВ Грачаница.

Припреме ће овај клуб наставити и учествоваће на првенству у кик-боксу у централној Србији које ће бити организовано у Нишу. Након овог првенства потрудиће се да оду и на остала такмичења уколико то епидемиолошка ситуација дозволи , додаје Станисављевић.

Пространу салу, струњаче и рукавице оставили су по страни, али само за време трајања епидемије.

“Радили смо онлајн тренинге, али су ти тренинзи били затвореног типа. Имамо групе на друштвеним мрежама које нам олакшавају рад, ту делимо видео материјале како би остали и даље у форми и редовно вежбали,” истиче Станисављевић.

Спортисти кик-бокс клуба “Шакал” надају се да ће изгубљено брзо надокнадити, јер по речима тренера Слободана зној, рад и упорност увек уроде плодом.

 

 

Check Also

Петковић: ЕЕАС да заузме одлучнији став и спречи Куртијев ратоборни поход

Опредељење Београда и председника Александра Вучића за дијалог и решавање проблема на Косову и Метохији …