Главна / Вести / Србија / Гојковић: Изборне радње почињу сутра

Гојковић: Изборне радње почињу сутра

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да је циљ акција, које предузимају представници опозиције предвођени Бошком Обрадовићем и Драганом Ђиласом, да спрече да се донесу измене и допуне изборних закона и да се тиме спречи почетак изборних радњи.

Гојковић је за телевизију Пинк рекла да ће изборне радње почети сутра, 11. маја “свидело се то или не Обрадовићу, Ђиласу, нарко дилерима”.

“Тиме показујемо одговорност. Избори ће се одржати у роковима, а не да се одлажу”, рекла је она.

Према њеним речима, очигледно је да Обрадовић и Ђилас немају никакву политику осим покушаја да изазову хаос и насилно заузму Скупштину.

“Видели сте данас шта Бошко, Ђилас и остали смишљају, шта све раде како би били на насловницама новина”, рекла је Гојковић.

Председница парламента је поводом штрајка глађу који су данас започели посланици СНС Александар Мартиновић и Сандра Божић, рекла да су се они одлучили на тај потез због непоступања Тужилаштва у случају напада на Марјана Ристичевића.

“Тужилаштво је дужно по службеној дужности да регаује и када прочита нешто у медијима, а камо ли када су медији преплављени фотографијама и снимцима”, рекла је Гојковић.

Извор: Танјуг

Check Also

Мојсиловић обишао припаднике ВС дуж административне линије са КиМ

Начелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић обишао је данас припаднике Војске Србије који задатке извршавају дуж …