Главна / Вести / Србија / Ђурић: Променићемо лице Србије

Ђурић: Променићемо лице Србије

Потпредседник Српске напредне странке Марко Ђурић поручио је данас у Старој Пазови да у свету који се убзано развија ни Србија себи не може да приушти колебања и успоравање развоја, и зато је од кључног значаја да у наредне четири године напредак наше државе буде настављен уз вођство Српске напредне странке и председника Александра Вучића.

Ђурић је, у разговору са члановима Општинског одбора СНС, истакао да ће наша земља у складу са планом “Србија 2025” променити своје лице.

“Ми смо једина политичка снага која политику и судбину Србије планира деценијама унапред, а наше је да у наредне четири недеље објаснимо људима зашто је важно да и они буду део те борбе””, казао је Ђурић.

Предстојећи избори ће, уверен је Ђурић, бити још једно часно и победничко поглавље у историји СНС, јер, како је објаснио, напредњаци не продају политичку маглу, већ нуде резултате и јасну политику развоја и напретка.

“Политичке алтернативе СНС су људи који су од 2000. до 2012. угасили 4000 предузећа која су градили наши очеви дедови, то су људи који не би били у стању да заштите ни највиталније српске интересе”, рекао је Ђурић.

Победа СНС је истовремено, како је објаснио, и најбоља гаранција очувања српских државних и националних интереса на Косову и Метохији.

“Можете да изађете пред људе и кажете да Србија неће прихватити било чији диктат, да ће штитити своје интересе као суверена држава, али и да ће наставити да више него било када раније пружа помоћ нашим људима на КиМ. Они су данас Србија на КиМ”, поручио је Ђурић, захваливши свом домаћину, председнику ОО СНС Ђорђу Радиновићу на честим посетама и акцијама подршке српском народу у јужној покрајини.

Он је са поносом истакао да СНС привлачи и велики број припадника националних мањина, и да остварује убедљиве победе у национално мешовитим срединама, јер је успела да створи критичну масу људи свих националности и њихово окупљање око приоритета државне политике.

Ђурић се данас, такође, у Новом Саду састао са полазницима академије младих лидера СНС, са којима је, такође, разговарао о предстојећим изборима и ситуацији на Косову и Метохији.

Извор: Танјуг

Check Also

Гашић и амбасадорка Кине о унапређењу сарадње у јавној безбедности

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић састао се са амбасадорком Народне Републике Кине Чен Бо са …