Главна / Друштво / Комуналац наставља акцију уређења гробља

Комуналац наставља акцију уређења гробља

Уочи обележавања јунских Задушница очишћена су и уређена скоро сва православна гробља. ЈКП-Комуналац спроводи акцију чишћења и уређивања јавних зелених површина на територији Општине града Приштине.

Након што је ово предузеће уредило гробља у Лапљем Селу, Чаглавици, Бадовцу, Сушици, очишћено је и гробље у Грачаници.

Директор ЈКП-Комуналац Игор Аритоновић каже да неће више дозволити да се гробља чисте и уређују само у очи празника, већ да ће се те акције спроводити бар једном месечно.

Осим уређивања и сређивања гробаља на територији Општине града Приштине, ово предузеће стално ради на уређивању јавних зелених површина већ данима.

Оно што тек следи је обележавање Светског дана заштите животне средине 5. јуна када ће ЈКП-Комуналац Приштина-Грачаница у сарадњи са сеоским одбором Сушице организовати акцију чишћења.

Поводом Светског дана заштите животне средине који се обележава 5. јуна, Јавно комунално предузеће „Комуналац“ Приштина – Грачаница у сарадњи са сеоским одбором вас срдачно позива да се прикључите акцији чишћења села Сушица.

“Организоваћемо и једно мало такмичење за наше малишане. Сви присутни малци имаће задатак да на полигону у селу Сушица кредама у боји представе своје идеје о здравој средини. Овогодишња тема Светског дана заштите животне средине је „Шуме – Природа на услузи“, рекао је за РТВ Грачаница директор ЈКП-Комуналац Игор Аритоновић.

Check Also

Достава потврда о школовању за кориснике дечијег додатка

Градска управа за здравство, социјалну политику и друштвену бригу о деци Града Приштине, обавештава кориснике …