Главна / Друштво / Уручењем уверења, ПУ “Ђурђевак” испратила још једну генерацију предшколаца

Уручењем уверења, ПУ “Ђурђевак” испратила још једну генерацију предшколаца

Предшколска установа „Ђурђевак“ у Грачаници уручењем уверења о завршеном предшколском програму испратила је још једну генерацију предшколаца. Свечаној додели уверења у дворишту ове установе, присутвовали су родитељи са децом, а васпитачи су се срдачно поздравили са својим ученицима и пожелели им да наставе да буду вредни у раду.

„Предшколци су завршили своје обавезе у нашој установи. У последња три месеца радили смо онлајн и жао нам је што нисмо могли да испунимо све захтеве које смо имали у раду са вашом децом, али, као што знате, били смо спречени због пандемије корона вируса. Организовали смо онлајн наставу у чему сте нам ви – родитељи помогли и надам се да смо заједно успели да им пренесемо знање које им је неопходно за наставак школовања“, истакао је, обраћајући се родитељима, у поздравном говору васпитач Зоран Здравковић.

Поред доделе уверења о завршеном предшколском програму васпитачи Ђурђевка су деци уручили и дипломе, а вртићи „Радост“ и „Различци“ из Новог Сада припремили су им поклон пакетиће, који, по речима Здравковића, представљају наруквице пријатељства међу децом ових установа.

Овај растанак, као и претходних година,  измамио је по коју сузу и деци и васпитачима, а, како истичу, њиме се започиње ново животно раздобље деце, која ће убудуће имати много више обавеза и одговорности.

 

Check Also

СПЦ и верници славе празник посвећен Светој Петки

Српска православна црква и верници данас славе празник посвећен Преподобној мати Параскеви – у народу …