Главна / Спорт / Млада тенисерска нада из Грачанице наставља свој пут ка успеху

Млада тенисерска нада из Грачанице наставља свој пут ка успеху

Млада тенисерка Марија Дукић  из Грачанице за пет година, колико се бави овим спортом, освојила је бројне награде, међу којима и за најбољу тенисерку на Косову, али ту не стаје већ храбрим стопама иде даље ка свом циљу да постане најбоља у свету.

„Освојила сам много награда пехара и медаља и свака ми даје мотивацију да се следећи пут борим још јаче. До сада сам играла и освајала турнире на Косову и Метохији и веома ми је драго што се мој труд исплатио и што само проглашена за најбољу тенисерку на Косову, а поред тога драге су ми и награде које сам донела са турнира из Македоније и Аранђеловца“, казала је Марија.

Она је истакла да ће наставити да тренира и да јој је циљ да буде најбоља тенисерка на свету.

„Планирам да наставим школовање у централној Србији и тамо наставим актвиније да тренирам тенис. Покушавам да ускладим обавезе у школи и тренинге, до сада сам то без проблема успевала и надам се да ће тако и остати јер много волим тенис и циљ ми је да једног дана постанем најбоља тенисерка на свету“, истакла је ова млада и амбициозна тенисерка.

Поред Марије тенис је заволела и њена млађа сестра, која се такође бави овим спортом и која је проглашена за најбољу  2019.године.

Check Also

Олимпијско злато за Јовану Прековић

Српска каратисткиња Јована Прековић освојила је данас златну медаљу на Олимпијским играма у Токију у …