Главна / Вести / Косово и Метохија / Арлов: Косово и Метохија може без мене али ја без Космета не могу

Арлов: Косово и Метохија може без мене али ја без Космета не могу

На административном прелазу Јариње 26. јуна полиција Косова забранила је улазак, председнику Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији Милораду Арлову, без образложења иако поседује сва важећа документа.

Поводом тог догађаја Удружење родитеља “Подржи ме” Косовска Митровица, руководство удружења, многобројне породице и родитељи деце и младих са потешкоћама у развоју покренули су петицију против заустављања хуманости.

“Дирнут сам покретањем петиције, тим дивним искреним гестом и њиховом жељем да несметано улазим ма Косово и Метохију Посете су искључиво хуманитарног, социјалног, друштвеног и спортског карактера. Ова петиција покренута је од искрених поштених и скромних људи ради мене и то ме чини срећним и још јачим. Нисам толико велик ни толико битан да Косово и Метохија без мене не може. Али ја тешко могу без Косова и Метохије. Тешко можемо сви то морамо себи признати”, рекао је Арлов.

Милорад Арлов 13 година помаже српски народ, социјално угрожене породице, Српаку православну цркву, српску децу, скоро 5 000 деце са Космета довео је у 28 градова Републике Српске.

“То ћу сигурно радити и даље. нарочито дугодишњи пројекат “Спојимо децу Косова и Метохије и Републике Српске” и завшити изградњу Дневног центра “Подржи ме-9 јануар” у Косовској Митровици за децу и младе са потешкоћама у развоју”, наводи се између осталог у саопштењу председника Одбора Милорада Арлова.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Петар Петковић: Фон Крамон покушала да од Срба са КиМ направи легитимне мете у које је дозвољено пуцати

Нескривена албанска лобисткиња Виола фон Крамон покушала је вечерас да од Срба са Косова и …