Главна / Друштво / Прве акције новоформираног комуналног предузећа “Екологија” у Грачаници

Прве акције новоформираног комуналног предузећа “Екологија” у Грачаници

Новоформирано комунално предузеће д.д. “Екологија” у Грачаници има мисију да подигне свест грађана о очувању животне средине, управља комуналним отпадом као и одржавање јавних површина и зеленила. Предузеће има циљ да буде на услузи грађанима, да буде механизам који ће сви користити, наглашава директор ЈКП “Екологија” Игор Аритоновић.

“Ми смо предузеће које ће вршити услугe, предузеће које ће бити дом и механизам који ће свима служити у врло практичном смислу. Желимо да будемо активан партнер грађанима и желимо да живимо заједно, да делујемо заједно, да са грађанима свакодневно делимо и добро а и оно лоше,” рекао је за РТВ Грачаница Игор Аритоновић.

Аритоновић додаје да ће са овим предузећем грађани имати квалитетније и боље услуге.

“Обећавам да ће Грачаница добити боље и квалитетније услуге, грађани ће имати партнере који ће бити доступни у самој Грачаници, могу да нас контактирају кад год им буду потребне наше услуге, не морају званично да нас контактирају ми смо људи из Грачанице и они ће моћи стално нас виде,” истиче Аритоновић.

Међу првим акцијама које је предузеће д.д. “Екологија” спровело је чишћење парка зграде РТВ Грачаница, директор Саша Мицић каже да ће са овим предузећем Грачаница сигурно бити чистија.

“Радници новоформираног предузећа “Екологија” су изразили жељу да почну прве своје делатности чишћењем парка РТВ Грачаница, ја им на томе овом приликом захваљујем. По свему судећи, мислим да ћемо са овим новим предузећем имати сигурно чистију Грачаницу,” рекао је Мицић.

Ово је тек почетак рада д.д. “Екологија”,а из овог предузећа истичу да им је брига и добробит грађана приоритет и најважнији сегмент рада.

 

 

Check Also

Срђан Поповић позива мештане да се прикључе хуманој акцији и помогну Александру

У центру Грачанице од јутрос је постављен штанд где се може приложити новац за помоћ …