Главна / Друштво / Новоформираном предузећу “Екологија” донирано још једно возило за изношење отпада

Новоформираном предузећу “Екологија” донирано још једно возило за изношење отпада

Регионално предузеће за управљање отпадом „Пастрими“ из Приштине донирало је новоформираном комуналном предузећу општине Грачаница „Екологија“ возило за изношење отпада. Ова донација је знак добре воље и најава будуће сарадње два предузећа, казали су, у изјави за РТВ Грачаница, директор Јавних служби општине Грачаница Владица Трајковић и члан борда „Екологије“ Дејан Димитријевић.

„Било је различитих интерпретација наше сарадње, јер смо ми преузели посао од регионалне компаније „Пастрими“, која је до сада вршила услуге изношења смећа на територији општине Грачаница. Међутим, ми смо били у сталној комуникацији са њима и договорили неке видове сарадње, како би грађанима пружали што боље услуге. Као знак добре воље ова компанија нам је јуче уступила, односно дала на коришћење један камион и данас већ и други“, казао је Димитријевић.

Комунално предузеће „Екологија“ сада има четири возила за одношење смећа што је, по речима Димитријевића, боље од планова које су имали за почетак.

„Ми смо нови у овом послу и од самог почетка смо имали велику подршку овог реигионалног предузећа као и Јавних служби општине Грачаница на чему сам им веома захвалан“, истакао је Димитријевић.

„После пар година од регистрације јавног комуналног предузећа „Екологија“ општина је  успела, по истеку уговора са регионалном компанијом „Пастрими“, да склопи уговор са новоформираним предузећем „Екологија“. Веома се радујем сарадњи и договору ова два предузећа и сматрам да је то веома битно у циљу пружања квалитетнијих услуга нашим суграђанима “, казао је Трајковић.

Он је истакао да је добра механизација једна од битнијих ставки рада овог предузећа и да ће се и даље радити на опремању „Екологије“ како би се грађанима пружиле квалитетије услуге.

 

 

Check Also

Вулин и Јохансонова о даљој сарадњи у области борбе против ирегуларних миграција

Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин разговарао је у Београду са комесарком Европске уније …