Главна / Вести / Косово и Метохија / Генерални секретар ССС Горан Маринковић у посети Грачаници

Генерални секретар ССС Горан Маринковић у посети Грачаници

Генерални секретар Спорстког савеза Србије Горан Маринковић посетио је данас општину Грачаница , како би се упознао са функционисањем  двадесет спортских клубова,који функционишу по систему Србије на територији Општине Грачаница.

„Велико ми је задовољство што сам данас са градоначелником општине Грачаница Срђаном Поповићем разговарао о раду спорстских клубова у Грачаници. У скоријој будућности Грачаница ће добити свој  локални  и територијални Спортски савез, који ће постати  члан  Спортског савеза Србије. Грачаница има услова за свој савез  и инфраструктура овог спортског комплекса “Драган Џајић”  је задовољавајућа да млади спортисти напредују и буду успешни“, рекао је Маринковић.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић рекао је да  данашња посета гарантује бољу будућност спортистима на територији општине Грачаница.

“Упознали смо Маринковића како функционишу клубови овде.Посета Грачаници од стране представника  ССС је значајна за све нас, а посебно оне који се активно баве спортом”, рекао је председник општине Грачаница Срђан Поповић.

Check Also

Рукометашима из Ариља забрањен улазак на КиМ

Чланови Рукометног клуба “Ариље” враћени су са административног прелаза Јариње где је требало да одиграју утакмицу …