Главна / Друштво / Одиграна меморијална утакмица посвећена Саши Арсићу

Одиграна меморијална утакмица посвећена Саши Арсићу

Ветерани фудбалског клуба Грачаница и фудбалски клуб Чаглавица одиграли су меморијалну утакмицу у част њиховог великог друга и пријатеља Саше Ћире Арсића. Прошло је годину дана како их је напустио, након годину дана они су се поново окупили на истом месту како би се још једном поклонили свом другу. Минутом ћутања и полагањем цвећа на месту где је Ћира издахнуо одали су му почаст. Секретар фудбалског клуба Чаглавица Саша Марковић истиче да ће га се овај фудбалски клуб увек сећати и да ће остати запамћен као добар син, брат, играч.

Један од ветерана фудбалског клуба Грачаница Славиша Ничић каже да су желели да ова годишњица изгледа другачије, али им епидемиолошка ситуација није дозволила.

“Ове године смо одиграли само утакмицу у знак сећања на нашег друга Ћиру, планирамо да ово постане традиција, он то заслужује. Жао ми је што нам је број људи који су могли да присуствују овој утакмици ограничен, следеће године планирамо да организујемо турнир у јулу који ће бити посвећен Саши Арсић,” рекао је Славиша Ничић.

Меморијалну утакмицу посвећену Саши Арсићу отворио је председник општине Грачаница Срђан Поповић.

“Од многих његових другова и пријатеља сам чуо да је био добар човек, они ће га се увек сећати. Ми смо ту да поздравимо овакав гест и подржимо све ове људе. Овом утакмицом оставили су неизбрисив траг, и ако као што планирају из године у годину организују овакве догађаје њихов пријатељ ће заувек живети, рекао је председник општине Грачаница Срђан Поповић.

Меморијална утакмица посвећена Саши Арсићу била је одиграна на спортском комплексу “Драган Џајић” у Грачаници. Ветерани су однели победу над фудбалским клубом Чаглавица.

Check Also

У општини  Грачаница још 12 лица оболело од вируса корона

На територији општине Грачаница код још 12 лица потврђена је инфекција Ковид 19, док је …