Главна / Вести / Косово и Метохија / Центар за регистрацију возила и у Центар за издавање докумената у Приштини, неће пружати услуге до даљњег

Центар за регистрацију возила и у Центар за издавање докумената у Приштини, неће пружати услуге до даљњег

Министарство унутрашњих послова, односно Агенција за цивилну регистрацију, обавештава грађане Kосова да су у Центру за регистрацију возила и у Центру за издавање докумената у Приштини, неколико службеника ових центара резултирали позитивни на вирус КОВИД-19.
Због опасности од ширења вируса КОВИД-19, донета је одлука да Центар за регистрацију возила и Центар за издавање докумената настављају и даље са обуставом пружања услуга странкама.
До завршетка процеса тестирања особља ових два центара, све услуге регистрације возила пружаће се у Центрима за регистрацију возила региона 01 у општинама: Kосово Поље, Обилић, Подујево, Грачаница, Липљан и Глоговац.
Такође, случајеви пријаве за издавање докумената могу се поднети у Центрима за издавање докумената у оближњим општинама, изузев медицинских случајева и подизања готових докумената, који се и даље обављају у ЦИД у Приштини, док услуге за Апостилле печате/за оверу пружају се само за медицинске и хитне случајеве.

Извор: РТВ Грачаница, саопштење

Check Also

Родитељи младића кажњених због туче протестовали у центру Грачанице

Након што је Основни суд у Приштини, огранак у Грачаници, одредио меру судског притвора осумњиченима …