Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Срби са КиМ ће се придржавати свих епидемиолошких мера које пропише Влада Србије и подржавати председника Вучића

СЛ: Срби са КиМ ће се придржавати свих епидемиолошких мера које пропише Влада Србије и подржавати председника Вучића

Отровни и непристојни коментари морално и душевно поремећених људи на најаве нових мера одбране од епидемије још једном потврђују да у нашем друштву има оних који су спремни да дословно газе преко лешева својих суграђана како би дали одушка патолошкој мржњи према председнику Александру Вучићу.

Сви они који мисле да су много паметни и духовити, било да је реч о твитер-тролу Марку Јакшићу или Санди Бунди Рашковић Ивић, и да могу да довођењем људи у заблуду и здравствену опасност напабирче неки лајк или политички поен, треба да се стиде, јер у својој лудости и самозаљубљености угрожавају животе суграђана.

Они који су своју политичку каријеру и имиџ градили на мржњи према председнику Вучићу на изборима су прошли онако како су заслужили, а њихово потонуће у непристојност и лудовање јесте последњи трзај њиховог политичког одумирања.

Срби на Косову и Метохији ће се доследно, како су то и недавно чинили, придржавати свих епидемиолошких мера које пропише Влада Србије и подржавати председника Вучића у предстојећој политичкој и дипломатској борби за Косово и Метохију.

Ово су дани када грађани Србије треба да буду уједињени у дисциплини и одговорности према себи и здрављу својих ближњих, и не треба да се обазиру на деловање и поруке оних који очигледно по нечијем налогу на теми короне покушавају да дестабилизују наше друштво.

Извор: Саопштење, Српска листа

Check Also

„Печат херцега Шћепана“ Живојину Ракочевићу књижевнику из Грачанице

Управни одбор културне манифестације „Трг од ћирилице” једногласно је донео одлуку да овогодишњи „Печат херцега …