Главна / Вести / Косово и Метохија / КПС, Радовић: Сачувајте себе помозите нама

КПС, Радовић: Сачувајте себе помозите нама

Портпарол КПС-а у северном делу Косовске Митровице Бранислав Радовић огласио се данас саопштењем и молбом да се строго поштују све мере заштите у спречевању ширења КОВИДА 19.

У склопу оперативног плана, који је још увек на снази,важи за сва она лица за која је здравствени систем утврдио да су ковид позитивни. Та лица морају бити у изолацији, морају да испоштују мере заштите и прописане мере од стране здравствених институција.

“Косовска полиција контролише и надгледа све те случајеве како би се испоштовала ова процедура превенције. А сви они који крше ове мере биће сигурно санкционисани”, рекао је Радовић.

Он је додао да се у склопу оперативног плана за Ковид 19 морају испоштовати све донете мере.

“Ношење заштитних маски, држање социјалне дистанце, као и протисане забране кретања од 21,00 до 05,оо часова, ове превентивне мере се морају поштовати како би смо победили ову вирусну пандемију. Молим све суграђане да буду на висини задатка и да испоштују те прописане мере и олакшају нама посао а и да будемо здрави и да се болест не шири”, поручио је портпарол КПС-а у северном делу Косовске Митровице Бранислав Радовић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

„Печат херцега Шћепана“ Живојину Ракочевићу књижевнику из Грачанице

Управни одбор културне манифестације „Трг од ћирилице” једногласно је донео одлуку да овогодишњи „Печат херцега …