Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Наставак дијалога означио је почетак притисака страних служби на председника Србије

СЛ: Наставак дијалога означио је почетак притисака страних служби на председника Србије

Наставак дијалога Београда и Приштини означио је почетак невиђених притисака страних служби на председника Србије Александра Вучића гомилом лажи које синхронизовано у јавност пуштају стипендисти Драгана Ђиласа и појединих иностраних центара моћи, наводи у саопштењу Српска листа.

Разочарани што је на последњим изборима њихов позив на бојкот акламацијом одбачен од стране грађана, активирали су се за рачун страних агентура како би у наставку дијалога изборили бољи положај делегације Приштине.

Славиша Ристић годинама поручује да ће председник Вучић свакога часа признати једнострано проглашену независност Косова, али је, уместо тога, председник са својим тимом издејствовао двадесетак повлачења признања и спречио чланство Приштине у многим важним међународним организацијама и институуцијама.

Нико не очекује да се Славиша Ристић извини због ове и свих прошлих лажи, јер он је оперисан од поштења и части, али Срби на Косову и Метохији су ти који виде ко се доследно бори за њихове интересе, а ко им свакодневно ради о глави, и у складу са тим су потпуно политички маргинализовали и Ристића и све остале који са њим у хору вичу “издаја”.

Тужно је то што су неки појединци до те мере озлојађени због губитка власти и привилегија да су спремни да иду и против државних интереса и против сопствених сународника и комшија, наводи се у саопштењу Српске листе.

Извор: Саопштење СЛ

Check Also

„Печат херцега Шћепана“ Живојину Ракочевићу књижевнику из Грачанице

Управни одбор културне манифестације „Трг од ћирилице” једногласно је донео одлуку да овогодишњи „Печат херцега …