Главна / Вести / Косово и Метохија / Спирић: Општина Северна Митровица ради смањеним капацитетом, затворене само службе МУП-а

Спирић: Општина Северна Митровица ради смањеним капацитетом, затворене само службе МУП-а

Вршилац дужности градоначелника Северне Митровице Александар Спирић потврдио је за Kосово Онлајн да због појаве коронавируса међу запосленима, ова институција ради смањеним капацитетом, на препоруку Министарства локалне самоуправе и Министарства здравља Kосова.
“Пошто се у општинској згради налазе и Центари за регистрацију возила и за издавање докумената МУП-а Kосова, а где је троје службеника заражено, рад је прекинут до даљег”, рекао је Спирић.

Министарство унутрашњих послова, односно Агенција за цивилну регистрацију, саопштили су данас да Општина Северна Митровица ће бити затворена због нових случајева ковид-19, који су се појавили код службеника ове општине.

Пошто Центар за регистрацију возила и Центар за опремање документима се налазе у општинском објекту, МУП обавештава грађане да од данас, неће пружати услуге за регистрацију возила, до отварања општине, јер услуге регистрације возила не могу да се обављају у другим општинама, због општинске таксе, наводи се у саопштењу.

Такође се додаје, да услуге везано за документа могу се обављати у свим другим оближњим општинама.

Извор: Kосово Онлине

Check Also

Јевтић: Посета народних посланица Штрпцу значајна подршка

Дубравка Филиповски, Снежана Пауновић и Дубравка Краљ, народне посланице у Скупштини Србије, посетиле су данас …