Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Наставак дијалога добар пут ка очувању мира и стабилности

СЛ: Наставак дијалога добар пут ка очувању мира и стабилности

Данашњи наставак дијалога у Бриселу Београда и Приштине ма колико био тежак и компликован, представља добар пут ка очувању мира и стабилности за Србе, али и све остале, како на Косову и Метохији, тако и на западном Балкану уопште, те у то име Српска листа пружа пуну подршку овом преговарачком процесу, наводи у саопштењу Српска листа.

У исто време, политички дилетанти окупљени око Ђиласове пропале коалиције, након што су грађани са гнушањем одбацили њихов позив за бојкот али и позив на насиље уперено против институција Републике Србије, по обичају, иза неког жбуна, као праве сецикесе, добацују и навијају против Србије и српског народа, посебно на Косову и Метохији.

Њихова неодговорност лежи у чињеници да у свакој прилици када није било преговора, било је сијасет напада на Србе у којима су страдали Срби али и њихова имовина, а Ђилас, Јеремић, Ристић и остале авети прошлости о томе и не брину.

Да није жалосно, било би смешно када о легитимитету председника Александра Вучића говоре они који имају десетоструко мању подршку грађана, али то са друге стране показује право лице самопрокламоване опозиције, који никада нису, нити ће имати довољно храбрости да се боре за Србе и Србију. Зато ће увек бити у историји политичке сцене Србије, каже се у саопштењу Српске листе.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Симић: Честитке свим градоначелницима, настављамо политику Вучића на Косову

Потпредседник Српске листе Игор Симић честитао је сви градоначелницима и одборницима Српске листе на преузетим …