Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђурић: Обрадовић највећи интригант на политичкој сцени

Ђурић: Обрадовић највећи интригант на политичкој сцени

Потпредседник СНС Марко Ђурић изјавио је да Бошко Обрадовић годинама говори да Александар Вучић само што није признао независност Косова, а за то време, не само да нисмо признали самопроглашено Косово, већ смо спречили његово чланство у бројним међународним организацијама и издејствовали 18 повлачења признања.

“У годинама за нама сепаратистичка државотворна грађевина урушавала се управо захваљујући политици Александра Вучића, а упоредо са тим сурвавао се и Обрадовићев политички кредибилитет, ако га је уопште икада и имао”, навео је Ђурић у саопштењу.

Према његовим речима, Обрадовић је лажљивац који неосновано штреца грађане, упозоравајући на непостојеће сплетке и завере, и ништа од онога што је говорио није се обистинило.

“Последица је то да читава Србија зна да лаже чим зине, и да су сви свесни да је највећи интригант на српској политичкој сцени”, навео је Ђурић.

“Србија предвођена председником Вучићем наставиће да се бори за своје државне и националне интересе – исте оне интересе којима су Обрадовићеви коалициони партнери тако радо и тако багателно трговали”, закључио је Ђурић.

Извор: Танјуг

Check Also

Срђан Поповић позива мештане да се прикључе хуманој акцији и помогну Александру

У центру Грачанице од јутрос је постављен штанд где се може приложити новац за помоћ …