Главна / Вести / Косово и Метохија / Повређена два косовска полицајца у Лепосавићу

Повређена два косовска полицајца у Лепосавићу

kps_kpsДва припадника косовске полиције повређена су синоћ у Лепосавићу, приликом интервенције у једном од тамошњих локала у којем је дошло до туче.

Регионални шеф оперативе косовске полиције Жељко Бојић изјавио је Тањугу да се инцидент догодио око 22.30 сати у кафе бару “Студент” и да је до напада дошло када су полицијски службеници реаговали како би зауставили тучу која је била у току.
“Одмах након напада полиција је ангажовала већи број полицијских службеника, као и припадника регионалне истражне јединице и извршила претрес на пет локација у којима осумњичени живе и једног кафе бара који је у власништву једног од осумњичених”, рекао је Бојић.

Он је навео да су приведене четири особе против којих су поднете прекршајне пријаве и најавио да ће полиција и у будуће оштро реаговати у случају напада на њихове припаднике.

Случај је окарактерисан као напад на овлашћења службена лица приликом извршења задатака, а у наредном периоду сваки напад на полицијске службенике наићи ће на оштар одговор полиције и биће предузете најстроже законске мере против извршиоца, рекао је Бојић.

Извор: Тањуг

Check Also

Хоти на самиту у Паризу: Устав и интегритет неприкосновени, столица у УН

Косовски премијер Авдулах Хоти представио је на видео-самиту у Паризу три главна принципа у којима …