Главна / Вести / Косово и Метохија / Срђан Поповић позива мештане да се прикључе хуманој акцији и помогну Александру

Срђан Поповић позива мештане да се прикључе хуманој акцији и помогну Александру

У центру Грачанице од јутрос је постављен штанд где се може приложити новац за помоћ у даљем лечењу Александра Поповића из Косова Поља који болује од тумора на мозгу. Акцију коју је организовала општина Грачаница у сарадњи са Светом балона подржао је и председник Срђан Поповић.

 

Сви мештани општине Грачаница који желе да помогну Александру новац могу приложити до 15 часова на штанду постављеном у центру Грачанице. То је у преподневним сатима учинио и председник општине Грачаница Срђан Поповић који је позвао све који су у могућности да се прикључе акцији.

„Општина Грачаница наставља да подржава хумане акције које за циљ имају борбу за нечији живот. Као и много пута у претходном периоду и ова данашња акција наш је допринос да помогнемо Александру да победи ову опаку болест. Верујем да ће се наши мештани одазвати акцији и помоћи колико је у њиховој могућности“,казао је Поповић.

 

Александар Поповић из Косова Поља који живи у Београду болује од тешког облика тумора на мозгу. До сада је више пота подвргнут операцијама а упоредо је примао осамнаест зрачних и двадесет и четири хемиотерапије. Затим још шест циклуса хемиотерапије. И даље је у фази лечења, али му се здравствено стање не побољшава.

Овај тумор је веома агресиван и тешко се лечи. Сазнавши да у иностранству постоје и другачији третмани за лечење ове болести, породица је пожелела да Александра одведе у Немачку да настави са лечењем ове тешке болести.

Александру су потребна новчана средства за наставак лечења у иностранству, као и за путне трошкове, смештај, анализе, медикаменте, суплементе и медицински потрошни материјал.

Да Александар остави опаку болест за собом! Будимо хумани!

Помозимо Александру!

Слањем СМС поруке: Упишимо 834 и пошаљимо СМС на 3030

Слањем СМС поруке из Швајцарске: Упишимо хуман834 и пошаљимо СМС на 455

Уплатом на динарски рачун: 160-6000000070066-50

Уплатом на девизни рачун: 160600000007013440

ИБАН: РС35160600000007013440

Check Also

Бећировић: Грађани Косова су таоци криминалаца који се крију иза ОВК

Хапшења некадашњих припадника ОВК узбуркала су духове у Приштини, међутим директор Међународног института за блискоисточне …